Fredag!!

Äntligen Fredag!!!
Ska snart ta en promenad ner till tåget, sedan åka ut till Järna och jobba.. när jag är klar ska jag till solariet sedan hem och kanske sova en timma för att sedan vara med Victor OCH BARA TA DET LUGNT.
Kan bli ätt skönt.

Nelly.com

Snokade runt lite över internet och hamnade inne på nellys hemsida... jag klickade hem 2 grejer jag ville ha, en vit tunn glansig jacka från resteröds för 998 kr och en tröja med Heidi Klum på för 249 kr..


Hoppas att det kommer snart!


Solarium

Solade igår efter jobbet, sedan tog jag en lång promenad hem!
In i duschen och vidare till Victor. Jag hade sett fram emot för att vara med honom en hel kväll.... men jag somnade säkert redan vid nio :( förlåt älskling!!



Fattar inte hur man kan vara så himla trött nuförtiden...



Ska nog ta en promenad till solariet idag med. Kanske får någon färg idag i skillnad mot igår. De enda som vart bättre är mina äckligt torra händer med utslag på.



Nu måste jag gå iväg till jobbet.

Hörs!!


Smal snabbt!?

Finns inga genvägar.
Jävla skit.



Första dagen, morgon

Jag blandade ihop en påse med blåbärssmak. Skakade. Skakade lite till, silade så jag skulle slippa ev. klumpar. och drack. Och ville spy. Och vill fortfarande spy. fan vad VIDRIG den var!!! den luktade gott osv... men smaken, nej. Det var som att dricka en äcklig grogg.
Så jag höll för näsan och klunkade i mig ett glas iaf...



Nu är de bara middag och kvällsmål kvar.





:|


xtravaganza

vad har jag gett mig in på....
ingen mat, ingen frukost, ingen cola zero, ingen öl, inget vin <INGENTING>



Jag ska dricka mig mätt på olika soppor tills jag är nöjd med min vikt och mina mått och för de måste jag betala! jag må vara dum i huvudet enligt vissa men jag ska fan inte behöva gömma mig i sommar, slippa få ångest av att köpa nya brallor, grina i omlädningsrummen eller framför min pojkvän för att jag är så hemskt jävla missnöjd med min kropp.

Victor sa förut att även om jag går ner i vikt så kommer inte mina problem att försvinna... men jag tror det. Jag tror verkligen det.


FULLT FART!!!

19 kg på 2 månader.....



Cola Zero

Måndags morgon.... ska snart ta bussen till jobbet men allt jag vill är att åka ner på stan, hyra sjukligt mycket filmer och bara ligga hemma och gosa med Victor och den enda gången man går utanför dörren är för att antingen köpa mat eller ta en cigg typ. Suck....

Och jag ska ju börja vara nyttig idag. FAN vad tråkigt de är!! Well well...



Jobbar till halv åtta iväll och sedna ska jag gymma.. kommer typ inte vara hemma förrens vid halv tio typ. uäää
ses

Lördag

Jag vart typ full igår. Shiieeezzz...

Idag har jag och V bara legat hemma och glott på youtube och andra rätt vidriga sidor såsom rotten... det slutade med att vi mådde illa och tittade på Hjälp! istället. underbart.


Snart blire krubb och sedan öl och något roligt spel hoppas jag. OCH melodifestivalen får man ju icke glömma...



Jo justja, dagens garv, BAJS!!


Detta handlar om en vännina till mig .
Hon jobbar ju som sagt på dagis och häromdagen så kom en unge fram till henne och sa;
- Jag har bajsat på mig :(
Så hon och någon annan tjej duschade ungen. Och min vännina skulle typ skaka ur bajset ur kalsongerna. Då hände det en liten olycka, av någonkonstig anledning så flög de ut en klutt som landade i hennes hår!!


Sedan åkte hon hem till sin syster och gosade med hennes katt,. När hon sedan inte tyckte att de var gosigt längre skulle hon knuffa ner katten på golvet, tror ni inte hennes inger slinter in rakt in i kattens stjärt?!
Kan ju ta och meddela att hon fick kattbajs på fingret och mystiska blickar från de lilla djuret som undrad vad fan hon höll på med.



-fniss-

FREDAG!!

Wooohoo.



Sitter här och förar med Michelle. Ska snart ner på byn...

ses i dimman

Say whaaaaaaaat...

Trött efter en lång arbetsdag. Fyfan vad de suger att jobba de här tiderna. De tär på en själv, ens pojkvän och ens vänner!!
Hinner aldrig med någonting.




Annars är jag bara allmänt ÄCKLAD.
Jag är mållös. Vart fan är världen påväg.




Annars vill jag bara säga hejhej till er som följer min blogg i vått och i torrt.
Även fast jag inte fattar varför ni läser ;)


Ny blogg - igen.



I just don't know what to do with myself.

RSS 2.0